Over ons

Ik ben Sjoukje van der Meer - Lindeboom en woon samen met mijn man en vier kinderen in een woonboerderij in Burgum, Friesland.

Na de aankoop van onze woonboerderij, hebben wij de woning geheel verbouwd. De woning kreeg alle moderne voorzieningen van nu, maar dan in een landelijk, stoer en sober jasje. We legden kasteel stenen, plaatsten mooie gebinten en kregen een warme houten keuken. 

Het huis moest natuurlijk ingericht worden en zo begon mijn zoektocht naar mooie materialen en producten. Ik begon interieurbladen te lezen en het internet en pinterest af te struinen.

De zoektocht bleek niet altijd even makkelijk en soms moest ik ver reizen voor net dat ene item wat mij dan aansprak. De liefde voor deze stijl, maakte dat ik geïnspireerd werd om hier mijn professionele hobby van te maken.

Ik wens u veel plezier in het rondkijken in de webshop, mocht u nog vragen hebben of zoekt u iets specifieks, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we gaan graag aan de slag om u te helpen aan uw droominterieur.