Retourneren:

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lindeboomwonen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

 

De klant heeft minimaal 14 dagen de tijd om de retour te melden.
Na deze melding heeft de klant nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.
De terugbetaling zal binnen maximaal 14 dagen ma ontvangst van de artikelen plaats vinden.


Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een mail op de hoogte stellen dat u de overeenkomst wilt herroepen. U kunt een email sturen naar; info@lindeboomwonen.nl

Vermeld in uw bericht;

Artikelcode(s):
Bestelnummer:
Besteld op:
Ontvangen op:
Uw naam:
Adresgegevens:
Uw e-mail:
De reden van retour (niet verplicht)

Ongefrankeerde retourzendingen, zendingen onder rembours en niet vooraf gemelde zendingen worden niet in ontvangst genomen.

De klant dient het verzendbewijs van de retourzending te bewaren totdat Lindeboom Wonen een bevestiging van de ontvangst heeft gegeven. Als leveringsbewijs geldt een track & trace rapport.

LET OP! Aangeven dat het pakket niet mag worden afgegeven bij de buren!

Als u de gehele overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Bestaat een bestelling uit meerdere artikelen en retourneert u niet alle artikelen, dan word(en) alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikel(en) vergoed. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Wij storten binnen 14 werkdagen na de ontvangst van de geretourneerde artikelen het aankoopbedrag terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zal u voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht.

U dient de artikelen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten en het risico van terugzending voor zijn rekening.

Indien de consument een artikel wil ruilen wat juist door ons is verzonden is de consument de verzendkosten en de eventuele meerprijs verschuldigd aan Lindeboom Wonen & Lifestyle. U kunt dan de verzendkosten overmaken op ons rekeningnummer onder vermelding van uw naam en de referentie.

De onderstaande producten kunnen niet retour worden gezonden;

Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument.
Die duidelijk persoonlijk van aard zijn.
Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
Vanwege haar manier van inkopen kan Lindeboom Wonen & Lifestyle geen fabrieksgarantie geven op de goederen, al onze producten worden natuurlijk voor verzending nauwkeurig gecontroleerd.